0%

ELVÁRÁSOK

Mint gyakorló digitális nomádok, akik sok hasonló baráttal, ismerőssel rendelkeznek, még a kezdetek kezdetén összeszedtük, hogy melyek a legfontosabb elvárásaink a DINO hátizsákokkal szemben.

Az ötlet felmerülését követő beszélgetéseink során öt olyan lényegi elvárás fogalmazódott meg, mely szinte minden beszélgetés során előkerült.

Az egyik legfontosabb igény az volt, hogy ne kelljen minden egyes gépcserénél új táskát venni: ebből eredt fejlesztési és üzleti tervünk egyik legfontosabb jellemzője: a modularitás.

Pokoli fontos persze a táska által nyújtott biztonság is, és nem csak azért, hogy ha leesne valahonnan, akkor ne törjenek el drága digitális eszközeink, hanem azért is, hogy csökkentsük a lopás kockázatát.

Sokszor jelent problémát eszközeink energiaellátása. Persze minden kávézóban van valahol egy konnektor, de egy kertben, vagy akár a napsütötte Balcsi parton már kevéssé valószínű – ezért nem árt, ha a táska képes eszközeinket tölteni is.

Messze nem utolsó szempont a táska általános ergonómiája: mindenki ismeri a divatos, de kényelmetlen városi zsákokat, meg a hosszabb túrán szuperkényelmes, de valljuk be, nem túl elegáns túrazsákokat – nekünk a kettő közötti vékony mezsgyén kellett megtalálni a DINO helyét.

És végül: egy olyan táska esetében, mellyel hosszabb távra tervezünk, egyértelműen fontos annak tisztíthatósága is.

Elvárásaink listája véleményünk szerint egyben megfelel a legfontosabb vásárlói szempontoknak, melyekre megoldást kíván nyújtani fejlesztésünk.

Utoljára szerkesztve: 2020. szeptember 22.

Kapcsolódó témák
Utoljára megtekintett fogalmak